Go Back   INSIDE Two Worlds > English speaking forums > Two Worlds 1 > PC DVD > PC Technics

PC Technics Discussion about problems and performance

Reply
Thread Tools

This version of the game cannot be run in your location
Unread 31. August 2007, 00:02   #1
remey
New Member
 
Posts: 2
This version of the game cannot be run in your location

does any1 know the fis for this error:

This version of the game cannot be run in your location

any help would be appreciated.

Thanks, Remey
remey ist offline   Reply With Quote

Re: HELP!!!!!!!!!!!!
Unread 4. September 2007, 06:02   #2
Sunsi
New Member
 
Posts: 3
Re: HELP!!!!!!!!!!!!

I just bought the game tonight off the shelf at the local store and I have the same error message, "This version of the game cannot be run in your location"

Another thing during install I was never prompted to enter the code number and tried to see where this is located but could get no further than this error message.

By the way Remey, it's comforting to know that you posted 4 days ago and still have no help to your inquiry.
Sunsi ist offline   Reply With Quote

Re: HELP!!!!!!!!!!!!
Unread 4. September 2007, 08:51   #3
Maxstate
Member Level 2
Points: 307, Level: 13 Points: 307, Level: 13 Points: 307, Level: 13
Activity: 2.1% Activity: 2.1% Activity: 2.1%
Tagger Second Class250 Experience Points100 Experience Points
 
Posts: 144
Re: HELP!!!!!!!!!!!!

@ your last comment: That might be because his question was answered so many times elsewhere that noone is even going to try and answer it. I suggest you guys mail the devs and have them check out their if-then's to see what causes this error. By the look of it, it could be anything.
Maxstate ist offline   Reply With Quote

AW: This version of the game cannot be run in your location
Unread 4. September 2007, 10:37   #4
Phalynx
Inside Operations
Preferred Modding Member
Member of Staff
Member Level 6
Points: 7,009, Level: 80 Points: 7,009, Level: 80 Points: 7,009, Level: 80
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
250 Experience Points500 Experience Points1000 Experience Points5000 Experience PointsThree Friends
 
Phalynx's Avatar
 
Posts: 1,609
AW: This version of the game cannot be run in your location

If this happens with the PC version contact legal@zuxxez.com
Phalynx ist offline   Reply With Quote

Re: This version of the game cannot be run in your location
Unread 4. September 2007, 15:57   #5
remey
New Member
 
Posts: 2
Re: This version of the game cannot be run in your location

Hey all,

I was contacted by the supporter of the game, they suggested that I change the tome-zone.

Have not had a chance to try it yet.
remey ist offline   Reply With Quote

Re: This version of the game cannot be run in your location
Unread 5. September 2007, 00:10   #6
Sunsi
New Member
 
Posts: 3
Re: This version of the game cannot be run in your location

Thanks, I haven't heard back from them yet and I have no idea what a "tome-zone" is, sounds scary.

Hopefully, I'll hear back soon really want to play this game looks incredibly detailed graphically so until then I'll just.....
Sunsi ist offline   Reply With Quote

Re: This version of the game cannot be run in your location
Unread 5. September 2007, 03:39   #7
ilyakarp
New Member
 
Posts: 1
Re: This version of the game cannot be run in your location

I have the same problem.
Sent e-mail to tech. support . I'm not holding my breath on them replying.
If some one has a fix for this problem, please post.
Thanks
ilyakarp ist offline   Reply With Quote

Re: This version of the game cannot be run in your location
Unread 5. September 2007, 05:10   #8
Sunsi
New Member
 
Posts: 3
Thumbs up Re: This version of the game cannot be run in your location

I have just heard abck from support and here is the "fix" that they sent to correct this problem. I haven't had a chance to try it yet but will post back if it works. Good luck to all.

*******************************************

Please set your Windows Regional settings to: English US (Regional
Setting:
United States), and your time zone to any US time zone. The game will
run.

How to do:

Region settings and the time zone could be changed within the control
panel.

Click on START -> Settings -> Control Panel --> the control panel
should pop
up.

For the time zone double click on the 'Date and Time'-icon Click on the
'Time Zone'-tab and choose (EST) New York …' from the drop down menu
and
confirm with OK.

For the region settings double click on the 'Region- and Speech
Options'-icon Choose from the drop down menu 'English (United States)'
and
confirm with OK.

Now the game should work.

You have to keep these settings if the game should work permanently!




best regards,
Dirk P. Hassinger
VP business development
board chairman
Sunsi ist offline   Reply With Quote

This version of the game cannot be run in your location.
Unread 27. September 2007, 01:28   #9
human_male
New Member
Points: 209, Level: 8 Points: 209, Level: 8 Points: 209, Level: 8
Activity: 41.7% Activity: 41.7% Activity: 41.7%
Tagger Second Class100 Experience Points
 
Posts: 55
This version of the game cannot be run in your location.

Well we're off to a good start. When I try to run the game I get this message and an email address. I'm going to contact them but I assume it'll be like any time I contact a company for tech help, it takes them two weeks to respond and they usually don't help.

So has anyone else got this message? What do you do?

I live in New Zealand. I don't know which version of the game I've got.

Thank you most kindly.

Edit: Never mind thanks. They sent an automated response instantly.

Last edited by human_male; 27. September 2007 at 01:45..
human_male ist offline   Reply With Quote

AW: This version of the game cannot be run in your location.
Unread 27. September 2007, 10:32   #10
Phalynx
Inside Operations
Preferred Modding Member
Member of Staff
Member Level 6
Points: 7,009, Level: 80 Points: 7,009, Level: 80 Points: 7,009, Level: 80
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
250 Experience Points500 Experience Points1000 Experience Points5000 Experience PointsThree Friends
 
Phalynx's Avatar
 
Posts: 1,609
AW: This version of the game cannot be run in your location.

Please set your Windows Regional settings to: English US (Regional
Setting:
United States), and your time zone to any US time zone. The game will
run.

How to do:

Region settings and the time zone could be changed within the control
panel.

Click on START -> Settings -> Control Panel --> the control panel
should pop
up.

For the time zone double click on the 'Date and Time'-icon Click on the
'Time Zone'-tab and choose (EST) New York …' from the drop down menu
and
confirm with OK.

For the region settings double click on the 'Region- and Speech
Options'-icon Choose from the drop down menu 'English (United States)'
and
confirm with OK.

Now the game should work.

You have to keep these settings if the game should work permanently!
Phalynx ist offline   Reply With Quote

Re: This version of the game cannot be run in your location
Unread 27. September 2007, 11:09   #11
j3n0vacHiLd
New Member
 
Posts: 2
Re: This version of the game cannot be run in your location

Just so you know you dont have to have the settings set to United States.

As long as your location and time zone match then the game will.

For instance, I live in Australia and having the Location set to Australia and the time zone also to Australia, the game runs perfectly fine.
j3n0vacHiLd ist offline   Reply With Quote

Re: This version of the game cannot be run in your location.
Unread 27. September 2007, 11:11   #12
j3n0vacHiLd
New Member
 
Posts: 2
Re: This version of the game cannot be run in your location.

Just so you know you dont have to have the settings set to United States.

As long as your location and time zone match then the game will.

For instance, I live in Australia and having the Location set to Australia and the time zone also to Australia, the game runs perfectly fine.
j3n0vacHiLd ist offline   Reply With Quote

Re: AW: This version of the game cannot be run in your location.
Unread 29. September 2007, 04:36   #13
KiwiHawk
New Member
 
Posts: 1
Re: AW: This version of the game cannot be run in your location.

Quote:
Originally Posted by Phalynx View Post
Please set your Windows Regional settings to: English US (Regional
Setting:
United States), and your time zone to any US time zone. The game will
run.

How to do:

Region settings and the time zone could be changed within the control
panel.

Click on START -> Settings -> Control Panel --> the control panel
should pop
up.

For the time zone double click on the 'Date and Time'-icon Click on the
'Time Zone'-tab and choose (EST) New York …' from the drop down menu
and
confirm with OK.

For the region settings double click on the 'Region- and Speech
Options'-icon Choose from the drop down menu 'English (United States)'
and
confirm with OK.

Now the game should work.

You have to keep these settings if the game should work permanently!
And we in other countries like myself in New Zealand would wish to pay $89 NZ for a game that we have to keep changing the date and time etc why?

if I change my date and time to the US of A because they belive theyer only country on the planet I break all manor of this set to my present time zone, which by the way just happen to be where I live strangly enough,.. so thats your best fix guess I ask for my money back
Edit
Quote:
Originally Posted by j3n0vacHiLd View Post
Just so you know you dont have to have the settings set to United States.

As long as your location and time zone match then the game will.

For instance, I live in Australia and having the Location set to Australia and the time zone also to Australia, the game runs perfectly fine.
tryied this mate no go,.. I have everthing set to NZ,.. (Funny why I'd do that a)
Edit
Quote:
Originally Posted by KiwiHawk View Post
And we in other countries like myself in New Zealand would wish to pay $89 NZ for a game that we have to keep changing the date and time etc why?

if I change my date and time to the US of A because they belive theyer only country on the planet I break all manor of this set to my present time zone, which by the way just happen to be where I live strangly enough,.. so thats your best fix guess I ask for my money back
Edit


tryied this mate no go,.. I have everthing set to NZ,.. (Funny why I'd do that a)
I made the changes and it still will not run so I broke all manor of stuff for basicly nothing would anybody want to lock ther product up so much it's Fruad in this country to sell things that don'y work

Last edited by KiwiHawk; 29. September 2007 at 04:36.. Reason: Doublepost merged by Aziraal
KiwiHawk ist offline   Reply With Quote

Re: This version of the game cannot be run in your location.
Unread 30. September 2007, 01:56   #14
Smat
New Member
 
Posts: 1
Re: This version of the game cannot be run in your location.

hey kiwihawk, you have to use the settings for australia to be able to play this game...

Guess the makers didn't realise that NZ is not just another southern state of OZ!

Maybe there will be a NZ release if they sell enough copies... or maybe even a patch? First time i've had this problem in a game and I've been gaming for years and years and years...
Smat ist offline   Reply With Quote

Re: This version of the game cannot be run in your location.
Unread 20. October 2007, 21:21   #15
Fubar
New Member
Re: This version of the game cannot be run in your location.

It's bullshit to have to have a certain time zone to play a game..
Fubar ist offline   Reply With Quote

Re: This version of the game cannot be run in your location.
Unread 20. January 2008, 21:48   #16
morikaweb
New Member
 
Posts: 1
Thumbs down Re: This version of the game cannot be run in your location.

I'm taking this game as a total wright off. I've never heard of anything so dumb as having to screw up your entire system just to play a game.

Its crap like this from arrogant developers who think they have the right to tell you what you can and cannot do with your own system that is destroying the computer gaming market.
morikaweb ist offline   Reply With Quote

Re: This version of the game cannot be run in your location.
Unread 23. January 2008, 14:02   #17
aziraal2k
New Member
 
aziraal2k's Avatar
 
Posts: 53
Re: This version of the game cannot be run in your location.

is the game zone controled like the dvd movies?
why they do that? some kind of security?
or just a sales control thing?
aziraal2k ist offline   Reply With Quote

Re: This version of the game cannot be run in your location.
Unread 26. December 2008, 21:58   #18
fusker_foghDK
New Member
 
Posts: 1
Re: This version of the game cannot be run in your location.

Thanks Phalynx and Susi...

I must back up KiwiHawk because its pretty træls that i have to change my time-zone and region just to plays this game i mean for christ sake i live in denmark and the time here is now 9:58 pm in danish time but my computer says now that it is 5:29 pm but of cours i can change that.. but still... xD
fusker_foghDK ist offline   Reply With Quote

Re: This version of the game cannot be run in your location.
Unread 24. May 2009, 14:16   #19
altsaxen
New Member
 
Posts: 1
Re: This version of the game cannot be run in your location.

Thanks guys works perfectly if you set the standard to English(USA)
altsaxen ist offline   Reply With Quote

Re: This version of the game cannot be run in your location.
Unread 13. February 2011, 05:48   #20
Gloooomy
New Member
Points: 2, Level: 1 Points: 2, Level: 1 Points: 2, Level: 1
Activity: 0.7% Activity: 0.7% Activity: 0.7%
 
Posts: 1
Re: This version of the game cannot be run in your location.

Yeah, thats all good and wonderful but I live in Japan, purchased my digital copy from gamestop.com and do not have a USA region in my windows xp.
I have tried canada and australia. I also dont have united kingdom and USA.
The customer service center will not get back to me about this issue.

Does anybody know another way to get around this? Or can someone guide me in the process of adding extra regions to my windows xp?
Gloooomy ist offline   Reply With Quote
Reply

Tags
cannot, game, location, run, the, this, your

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Two Worlds Control Panel Phalynx Tools 95 13. May 2013 07:40
WDPackager Phalynx Tools 22 24. February 2011 04:34
The Ultimate Manual w/MAP- read first!® xXxKidderxXx Gameplay, Alchemy 63 7. September 2010 16:45
Can my PC run Two worlds? Qebehsenuf PC Technics 96 18. August 2009 07:05


All times are GMT +2. The time now is 22:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) Two Worlds by TopWare
etracker more than analytics