Go Back   INSIDE Two Worlds > English speaking forums > Two Worlds 1 > Gameplay, Alchemy

Gameplay, Alchemy Talk about the gamemechanic

Reply
Thread Tools

Teleport question
Unread 31. August 2007, 23:14   #1
tuthsok
New Member
 
Posts: 3
Teleport question

Hi,

I can't figure out how to teleport... dumb eh? >.<

Ok this is what's up.. (xbox btw)

I have completed the first teleport quest. I can activate the teleporter and locate other teleport stations in the screen. I can place the pointer over any activated teleporter (I've activated quite a few now while running around on a horse). What I don't see is an option "Teleport Now" or similar when in the teleport window. I've pressed every button on my controler but nothing happens.

What am I missing? =/

Basically... what do I do to make the teleporter actually send me somewhere?

Thanks,

Tuth
tuthsok ist offline   Reply With Quote

Re: Teleport question
Unread 1. September 2007, 01:27   #2
Hatchet Child
New Member
 
Posts: 61
Re: Teleport question

Well when you stand on a teleporter you look at it press activate and then a little map should come up, you then select which teleport you would like to go to and then press activate again.

And if none of the above works i think you may have "lost" your teleport activator!
Hatchet Child ist offline   Reply With Quote

Re: Teleport question
Unread 1. September 2007, 01:34   #3
rafamp
New Member
 
Posts: 3
Re: Teleport question

i'm having the same problem =/

x360 version as well
rafamp ist offline   Reply With Quote

Re: Teleport question
Unread 1. September 2007, 07:03   #4
tuthsok
New Member
 
Posts: 3
Re: Teleport question

Ok it's working now!

Seems that some of the teleporters that I had visited and thought I had activated were not letting me travel to them.

The "help" menu (back button) didn't show that the "A" key was what to use to initiate the teleport as well and I guess that was confusing me.

Thanks for the replies =)

Tuth
tuthsok ist offline   Reply With Quote

Re: Teleport question
Unread 1. September 2007, 08:37   #5
rafamp
New Member
 
Posts: 3
Re: Teleport question

Quote:
Originally Posted by tuthsok View Post
Ok it's working now!

Seems that some of the teleporters that I had visited and thought I had activated were not letting me travel to them.

The "help" menu (back button) didn't show that the "A" key was what to use to initiate the teleport as well and I guess that was confusing me.

Thanks for the replies =)

Tuth
i'm having the same problem

but how did you fixed that?
rafamp ist offline   Reply With Quote

Re: Teleport question
Unread 3. December 2008, 07:57   #6
DMaggot
New Member
 
Posts: 2
Re: Teleport question

Okay, I'm having this same problem. Little bit of background. I played the game before and I could teleport with that character, but I recently started a new game and I just downloaded the patch and now I can't use the teleporters. I finished the first quest that gives me the Teleport stone and I have activated multiple teleporters. Now I go up to the teleporter, press A to get into the small map, scroll to another teleporter I have activated and press A again to teleport and nothing happens. I have tried teleporting from and to a couple different ones and it never works. Anybody have any idea what might be wrong?
DMaggot ist offline   Reply With Quote

Re: Teleport question
Unread 24. July 2009, 22:46   #7
Sethaniel
New Member
 
Posts: 5
Re: Teleport question

You can't scroll to the teleport with the D-pad. You have to toggle to it with the joystick.
Sethaniel ist offline   Reply With Quote

Re: Teleport question
Unread 25. July 2009, 17:55   #8
Mr_Its_Corey
New Member
Re: Teleport question

i never had problems w/ it so i can't help
__________________
Corey
Mr_Its_Corey ist offline   Reply With Quote

Re: Teleport question
Unread 2. December 2010, 15:27   #9
pquiring
New Member
Points: 2, Level: 1 Points: 2, Level: 1 Points: 2, Level: 1
Activity: 0.7% Activity: 0.7% Activity: 0.7%
 
Posts: 1
Re: Teleport question

I had this same problem and found out how it works.

You need to zoom-out by clicking down on right analog joystick. Then select a point on the map using left analog joystick (Digital Pad doesn't work). And then use point with 'A'.

RPGs work better on the PC. Looks like they hacked this game to get it to run on a console.

Enjoy!
pquiring ist offline   Reply With Quote

AW: Teleport question
Unread 2. December 2010, 17:00   #10
majorlove
Inside Operations
Preferred Modding Member
Member of Staff
Points: 8,901, Level: 87 Points: 8,901, Level: 87 Points: 8,901, Level: 87
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
250 Experience Points500 Experience Points1000 Experience Points5000 Experience PointsThree Friends
 
Posts: 1,158
Send a message via Skype™ to majorlove
AW: Teleport question

Please do not post in threads which are older than six months. The last post was over one year ago. Thank you.
__________________


The German Scrolls: Skyrim
majorlove ist offline   Reply With Quote
Reply

Tags
teleport

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Horse Question? smallvillefan26 Gameplay, Alchemy 7 4. October 2009 00:31
-SPOILER- White Dragon question -SPOILER - EZ Gameplay, Alchemy 12 14. November 2007 19:50
How to use the portable teleport jwv Gameplay, Alchemy 5 3. September 2007 13:12
360 multiplayer question MoPacinos Xbox 360 24 27. August 2007 18:00
Second Community Questionnaire. Qebehsenuf Gameplay, Alchemy 61 9. April 2007 04:58


All times are GMT +2. The time now is 01:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
(c) Two Worlds by TopWare
etracker more than analytics